Szövegírás, tartalomkészítés, tartalomstratégia

Bizalom

A cég termékeinek és értékeinek képviselése nagyon fontos egy vállalkozás számára, mert ez alapján ítélnek a vásárlók.

A szövegírási, tartalomkészítési szolgáltatások pont ettől olyan fontosak és bensőségesek.

Azonban néhány tévhitet el kell oszlatnom, annak érdekében, hogy tisztán láthassa a valóságot.

Kérem a következő kérdéseket válaszolja meg magának.

A vállalkozása tud működni újabb tartalom és cikkek nélkül?

A vállalkozása tud működni úgy, hogy az ideje nagy részét olyan dolgokkal tölti, mint például az inspiráció gyűjtés és az írás?

Gondoljon bele, mi lenne ha az ideje nagy részét a termékfejlesztésre, marketingre, és a cég növekedésének fejlesztésére áldozná? A tartalomra pedig csak rá kellene bólintania, hogy mehet.

Ez pont olyan mikor a vállalkozását indította el. Elkerülhetett volna nagyon sok próbálkozást, rengeteg időt menthetett volna meg magának, ha akkor egy szakértőhöz fordul, aki biztosan és gyorsan elvégzi a feladatokat. Aminek következtében most jóval előrébb tarthatna a vállalkozása.

Nem akarom meggyőzni, csupán arra kérem mérlegeljen.

Önnek most jelenleg mennyi az órabére? Jobban járna, ha az én óradíjamat fizetné ki a szövegírásra, és közben a saját munkájával termelné a többi bevételt, ami bőven fedezné a költségeket és haszon is maradna?

Két ember több, mint egy. Mit szólna, ha napi 3-5 órával több ideje lenne?

A személyiségem igen támogató és kreatív, ráadásul vállalkozóként hasonló értékeket, és gondolkodásmódot képviselek, mint Ön.

Amennyiben szeretné kipróbálni szövegírási szolgáltatásomat, most egy kedvező konstrukcióban elköteleződés nélkül megtapasztalhatja a közös munkát velem.

Az ajánlatom a következő. Ön megbíz engem egy cikk vagy blogbejegyzés megírásával egyszeri bevezető áron, aminek a díja 3500 Ft. Ennek alapján el fogja tudni dönteni, hogy a továbbiakban az együttműködésünk tud e hosszútávon működni.

Amennyiben nem tudja felhasználni a cikket vagy blogbejegyzést, a díjat nem kell kifizetnie. Ha úgy dönt, hogy felhasználja a blogbejegyzést vagy a cikket és a továbbiakban megrendel tőlem egy szolgáltatás csomagot, akkor az Ön által kifizetett cikk árát levonom a megrendelt szolgáltatás csomag díjából.

Semmi vesztenivalónk nincsen.

Rendelje meg a próbacikk lehetőséget. Kérem a következő űrlap segítségével, adja meg nevét, elérhetőségét, és azt milyen témában szeretne cikket rendelni tőlem, ha tudja a cikkének címét is megírhatja, vagy csatolhat forrásanyag linkeket is, amik nem szükségesek, de ha szeretné megteheti. Pár napon belül küldeni fogom Önnek a kért 3000-4000 karakteres cikket*. A szöveg elejére írja oda próbacikk.

Az ajánlat feltételei:

*Tudomásul veszi és elfogadja a következőket. Amennyiben a továbbiakban azt állítja, hogy nem használja fel a cikket, de a cikkem mégis elérhető lesz az interneten, úgy tudomásul veszi a fizetési kötelezettségét, és teljesíti azt felém.