Szövegírás, tartalomkészítés, tartalomstratégia

Tartalomkészítés

A tartalomkészítés nem csupán a szövegírásból tevődik össze.

A tartalmakat többféleképpen lehet csoportosítani: vizuális - szöveges - audio, érzelem alapú - realisztikus, értékesítő - leíró, információ adó - információ szerző.
Céljukat tekintve lehetnek értékesítő tartalmak, látogatók szerzésére szolgáló tartalmak és márkaépítést szolgáló tartalmak.

Mindegyik típust és célja alapján csoportosított tartalmat érdemes a megfelelő csatornán használni, hogy az hatékonyan működjön.
Ehhez pedig szükség van egy megfelelően összeállított tartalom startégiára és tartalommarketingre.
Amennyiben Önnek még nincs ilyen stratégiája, töltse le tartalomfejlesztési segédletünket.

A tartalmat az online marketing stratégia határozza meg. Így ha a stratégia megkívánja, akkor a tartalom lehet egyedi és nem megszokott formában elhelyezett.

Bemutatok pár tartalomtípust:

Kedves Angelika!

Az előző napokban átgondoltam sok üzleti folyamatom és rájöttem, hogy hiba volt lezárnom a Spóroljunk milliókat VIP klub csoportomat. Úgy döntöttem kipróbálhatod mindössze 100 Ft-ért, a klubban elérhető összes tudást.

Igen jól látod, 100 Ft -ért a tiéd minden...

Idén szeretném túlteljesíteni a te elvárásaidat is. Egy havi jelképes tagságdíjért kapsz olyan pénzkezelési segítséget, amivel csökkentheted a kiadásaidat és megtöbbszörözheted a bevételeidet.

Mit kapsz egy 100-asért?

- 50 darab letesztelt, működő befektetési tanácsot, amelynek értéke 50.000 Ft

- 100 esettanulmányt, amely valós történeteket mesél el, hogyan sikerült valakinek a pénztelenségből kilábalnia, ennek értéke 80.000 Ft

- 1 éves stratégiai leírást, hogyan alkalmazd lépésről lépésre az általunk megosztott tudást, ennek értéke: 200.000 Ft

Milyen tartalmakat vállalok el?

weboldal szövegezés, instagram kommunikációs csatorna, facebook kommunikációs csatorna, blog, videós tartalom, audio tartalom, termék leírások, prezentációk

Amennyiben szeretne tartalmat készíttetni velem vagy szeretné a tanácsadási szolgáltatásomat megrendelni, vegye fel a kapcsolatot velem a kapcsolati űrlap kitöltésének segítségével, melyet a Kapcsolatok menüben talál meg.